Junior Suite

Ru En

JUNIOR SUITE и FAMILY SUITE са предназначени за 2 или 3 гости, които планират кратко пътуване. Нашите апартаменти са 20-24 кв.м. много по-просторни от обикновените хотелски стаи. Апартаментите разполагат с всичко необходимо за комфортен престой – легла с добро качество, сейф, телевизор, минибар и луксозна баня с душ. Нашите гости разполагат с тоалетни принадлежности и козметични аксесоари, като всеки суит разполага със сешоар и биде. Закуски са на разположение с предварителна поръчка.

В двора в отделна сграда има малка конферентна зала, сауна, турска баня и зала за масажи. Можете да наемете по предварителна заявка с отстъпка, която се предоставя на нашите гости. Закуската се предлага по Ваше желание в нашия тризвезден ресторант. Над ресторанта има тераса за наблюдение с великолепен изглед към Витоша и града.

Ако имате нужда от допълнителни услуги, тук нашите служители с радoст ще се  погрижим за поръчка на такси, автомобили под наем, трансфер или запълването на минибара в апартамента ви.